Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا بختیاری گفت: حدود 290 میلیون متر مکعب آب برای تزریق مصنوعی تا افق 1410 باید به منابع آب زیرزمینی تزریق شود که اگر این اتفاق رخ دهد مسئله فرونشست تهران حل خواهد شد.

محمدرضا بختیاری، مدیرعامل آب و فاضلاب استان تهران، با اشاره به فرونشست زمین در برخی نقاط استان به خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری برنا گفت: وزارت نیرو به آب منطقه‌ای تهران منابعی تخصیص داده و ابلاغ کرده باید 290 میلیون مترمکعب آب تا افق 1410برای تغذیه مصنوعی به منابع آب زیرزمینی تزریق شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: دو کار باید در بحث جلوگیری از فرونشست اتفاق بیفتد یکی اینکه باید برداشت منابع آب زیر زمینی را کاهش دهیم و دیگر باید پساب جایگزین چاه‌های کشاورزی شود.

بختیاری با بیان اینکه باید چاه‌های غیر مجاز را ببندند و چاه‌های مجاز را با پساب جایگزین کنند، تاکید کرد: حدود 290 میلیون متر مکعب آب به این مسئله اختصاص داده شده که اگر این اتفاق رخ دهد مسئله فرونشست تهران حل خواهد شد.

مدیرعامل آب و فاضلاب استان تهران در واکنش به وضعیت کیفیت آب تهران گفت: ما در روز 1000 نمونه از منابع آب تهران می گیریم و بیش از 10 آزمایشگاه در تهران داریم که کوچکترین مسئله رخ دهد آن را کنترل می کنیم.

او در پاسخ به ادعایی مبنی بر افزایش برخی بیماری‌ها در مناطقی به علت کاهش کیفیت آب گفت: کذب محض است و اصلا چنین چیزی نیست. آب تهران لحظه ای کنترل می‌شود.

بختیاری در پایان تصریح کرد: سیستم تهران به گونه‌ای طراحی شده که امکان ورود مواد آلاینده وجود ندارد.

انتهای پیام/ 2

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آب و فاضلاب زمین تغذیه کشاورزی استان تهران بختیاری فرونشست تهران مدیرعامل آب و فاضلاب استان تهران 290 میلیون منابع آب آب تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۸۹۱۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهار 17 میلیون مترمکعب رواناب در سازه‌های خراسان جنوبی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گفت: بیشترین حجم ذخیره سازی در این سه روز، به ترتیب مربوط به شهرستان های طبس، بشرویه‌ و زیرکوه بوده است.


نصرآبادی افزود: در مجموع حجم آبگیری سازه‌های آبخیزداری از ابتدای سال آبی ۱۴۰۲، 25 میلیون متر مکعب برآورد شده است.


وی گفت: خراسان جنوبی ۲ هزار و ۴۰۰ سازه آبخیزداری با حجم ذخیره ۹۴ میلیون مترمکعب روان آب دارد.


مدیرکل منابع طبیعی استان با اشاره به مشارکت قرارگاه امام حسن (ع) برای اجرای طرح‌های آبخیزداری افزود: در انتظار تصویب و ابلاغ ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای طرح‌های آبخیزداری امسال هستیم تا پس از تخصیص، بلافاصله اجرای طرح‌ها آغاز شود.

دیگر خبرها

  • منافع شخصی دلیل عدم عمل به قانون در شهرداری ها / استمرار کاهش کیفیت زندگی در کلانشهرها و شهرها /نتایج وخیم عدم مشارکت در انتخابات شوراها
  • راهکار مدیریت منابع آبی استان‌های کم بارش چیست؟
  • با کمبود منابع آبی در استان‌های کم بارش چه کنیم؟
  • پساب شهری جایگزین آب مصرفی صنایع کرمانشاه شد
  • مهار ۱۷ میلیون مترمکعب رواناب در سازه‌های خراسان جنوبی
  • مهار 17 میلیون مترمکعب رواناب در سازه‌های خراسان جنوبی
  • تخصیص ۳۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل طرح تغذیه مصنوعی بندان
  • مرمت بندهای تغذیه مصنوعی استان از ابتدای سال تاکنون
  • پساب شهری در کرمانشاه جایگزین آب مصرفی صنایع شد
  • مورایس: با افتخار یکی از شماها شدم